Video nadzor brodskih kontejnera – Bezbednost na prvom mestu!

Video nadzor brodskih kontejnera

Ako posedujete ili planirate da kupite ili iznajmite brodski kontejner za skladištenje ili transport robe, kao posebnu zaštitu uzmite u obriz video nadzor brodskih kontejnera. Pametno je preduzeti određene mere kako bi se kontejner što bolje zaštitio.

Iako su brodski kontejneri napravljeni od otpornog i antikoroznog čelika koji su dizajnirani tako da pružaju izuzetnu zaštitu, ipak postoji rizik od provale, krađe i vandalizma.

Postoje pouzdani načini kako bi se brodski kontejneri zaštitili i sprečili navedeni problemi.

Bezbednosne mere u zaštiti brodskih kontejnera

Posedovanje brodskog kontejnera predstavlja veliku prednost i napredovanje u poslovanju, ali sa sobom donosi i određene brige. Kako bi obezbedili sebi uspešno poslovanje, potrebno je brodske kontejnere osigurati na najbolji mogući način.

Sigurnost brodskog kontejnera može biti zagarantovana na razne načine. U ovu svrhu se koriste specijalne brave, alarmi, ograđeni prostori, kao i video nadzor brodskih kontejnera.

Korišćenje specijalnih brava za osiguravanje kontejnera je od velikog značaja. Nažalost, bez dobre brave pristup sadržaju kontejnera je provalnicima olakšan. Kada se bira brava, potrebno je obratiti pažnju da bude čelična i da je mogućnost obijanja gotovo nepostojeća. Kako su kontejneri napravljeni da izdrže razne vremenske uslove, takođe treba obratiti pažnju da su i brave istog karaktera.

Video nadzor brodskih kontejnera

Iako brave predstavljaju visok nivo zaštite, dobro je instalirati i alarmni sistem. Alarm za brodske kontejnere vas obaveštava u slučaju da neko pokušava da provali. Mogu se instalirati alarmni sistemi za brodske kontejnere koji koriste senzore pokreta, pa vas tako na vreme obaveste u slučaju provale. Ujedno, u slučaju provale, bićete obavešteni putem SMS poruke.

Postoji dodatni način kako bi fizički zaštitili brodski kontejner, a to je postavljanje kontejnera unutar ograđenog prostora. Posebno je korisno postaviti kontejner na određenu parcelu koja je zaštićena ogradom.

I za kraj ono najbitnije, zagarantovanu bezbednost od provala i vandalizma vam može pružiti video nadzor brodskih kontejnera. Vidljive sigurnosne kamere mogu odvratiti provalnike od pokušaja krađe. Ukoliko ipak dođe do provale, sigurnosne kamere mogu zabeležiti lice koje je počinilo to delo. Na ovaj način se može dokazati krađa i narušavanje bezbednosti i privatnosti.

Video nadzor brodskih kontejnera – Prednosti

Video nadzor brodskih kontejnera ima mnogobrojne prednosti koji pomažu u obezbeđivanju samog kontejnera.

Jedan od pozitivnih aspekata koji utiču na učinkovito poslovanje u lukama jeste efikasna kontrola pristupa. Koriste se sigurnosne kamere koje snimaju svako kretanje unutar luke i pružaju informacije o svim kretanjima.

Kako bi se sprečila krađa, skladišta i luke zahtevaju konstantno nadgledanje. Korišćenje video nadzora olakšava kontrolu kretanja i mogućnost od provale svodi na minimum.

Video nadzor se takođe koristi kako bi se kontrolisali utovari i istovari robe, transport i distribucija samog kontejnera. Jedna od dodatnih prednosti korišćenja video nadzora jeste minimalizacija nezgoda ili čak i sprečavanje istih. Svakodnevnim upravljanjem i korišćenjem brodskih kontejnera može doći do nepredviđenih nepogoda. Neke nepredviđene nepogode mogu biti problemi sa bravama, mašinama za rukovanje brodskim kontejnerima…

Video nadzor brodskih kontejnera

Kvalitetno poslovanje podrazumeva konstantno nadgledanje funkcionalnosti, tako u skladištima treba korisno i praktično iskoristiti prostor. U ovom slučaju korišćenjem video nadzora se može odmah reagovati na problem i izbeći da se problem iznova pojavi.

Video nadzor brodskih kontejnera obezbeđuje sigurnost

Kompanija EU Logistic svojim klijentima dugi niz godina nudi najbezbednije usluge prodaje i iznajmljivanja kako novih, tako i polovnih brodskih kontejnera.

Uspešno građena karijera se temelji na zadovoljnim klijentima i odanošću same kompanije svojim klijentima.

Svi poslovi prodaje i iznajmljivanja brodskih kontejnera se obavljaju profesionalno i kvalitetno sa stručnim i obučenim licima.

Pored kvalitetnih usluga, kompanija EU Logistic svojim klijentima nudi dodatne usluge kako bi im obezbedili što sigurnije poslovanje. Dodatne usluge uključuju alarm, video nadzor, kao i praćenje brodskog kontejnera tokom skladištenja i transporta GPS uređajem. Kamere za video nadzor predstavljaju veliku važnost za bezbednost brodskih kontejnera.

Uz kompaniju EU Logistic budite sigurni da ste odabrali najbolje usluge za prvoklasni kvalitet.

Ostavi komentar