Prodaja stambenih i poslovnih prerađenih brodskih kontejnera

We Have Power That Brings Smile On Your Fact, We Believe In Service, And You Know That

Prodaja stambenih i poslovnih brodskih kontejnera predstavlja jednu od osnovnih usluga kompanije EU Logistic koja se već dugi niz godina bavi prodajom brodskih kontejnera.

Bilo da vam je potreban brodski kontejner za poslovne ili stambene svrhe, mi možemo da vam pomognemo da nađete idealno rešenje!

Prodaja stambenih i poslovnih prerađenih brodskih kontejnera omogućiće vam da se osećate komforno i bezbedno ma gde da se nalazite.

Dakle, uz minimalne modifikacije, brodski kontejneri mogu da se koriste kao stambeni ili poslovni objekat na terenu.

Uz minimalna ulaganja ostvarićete luksuzan i komforan smeštaj i to po veoma povoljnoj ceni. Ovo je jedna od najekonomičnijih opcija koje možete da odaberete, kako na kratak, tako i na dug rok.

Stambeno brodski kontejner 2 (10)

Prodaja stambenih i poslovnih brodskih kontejnera

Prodaja stambenih i poslovnih brodskih kontejnera – rešenje je za sve biznismene ili porodice sa vizijom.

Stambeni brodski kontejneri predstavljaju montažne objekte, pa nije neophodna dozvola za gradnju. Svaki brodski kontejner možete da preuredite po svojoj želji. Veoma jednostavno možete da ga pregradite i napravite više prostorija. Ujedno, postoji i mogućnost njihovog spajanja, pa ćete, na taj način, dobiti na prostoru.

Prodaja stambenih i poslovnih prerađenih brodskih kontejnera, idealno je rešenje bilo da želite luksuzan ili klasičan dom ili vikendicu. Možete da konsultujete arhitektu ili dizajnera enterijera koji će vam pomoći da na najbolji način isplanirate prostor.

Ukoliko se bavite poslom koji zahteva čest boravak na terenu, poslovni prostor vam je neophodan. Bilo da vam je potrebna kancelarija na terenu, sala za prijem klijenata ili odmorište za zaposlene, brodski kontejneri su idealno rešenje.

Opremite ih nameštajem, klima uređajem, vending mašinama i dobićete sjajnu prostoriju za odmor, razonodu ili sklapanje poslovnih dogovora.

Oni ne iziskuju dodatne troškove, pa ćete na taj način i uštedeti novac.

Stambeno brodski kontejner 3 (3)

Prerađeni brodski kontejneri

Kompanija se dugi niz godina bavi delatnošću – prodaja stambenih i poslovnih brodskih kontejnera.

Ukoliko vam je potreban pouzdan partner u poslu, odnosno partner koji prepoznaje vaše potrebe, stupite u kontakt sa nama i napravite najbolji izbor. Brodski kontejneri su izvrsni za skladištenje robe, kao i transport robe, ali veoma su praktični i kao brodski kontejneri za stambene ili poslovne objekte.

Usluge

Kvalitet je naš primarni cilj, kao i zadovoljstvo poslovnih partnera.

Zašto izabrati nas

ISO 668, ISO 1496-1 i CSC standardi!
Uvek spremni za isporuku!
Dostupni u brojnim lukama!

Kontakt

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku.


KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja novih i polovnih brodskih kontejnera 1

Prodaja novih i polovnih brodskih kontejnera

Prodaja brodskih kontejnera – spas za vaše poslovanje bilo da vam je potreban prostor za skladištenje ili efikasan transport.
+
Dodatne usluge brodski kontejneri

Dodatne usluge

Video nadzor, alarm i GPS praćenje kontejnera, kao i carinsko posredovanje, jesu usluge koje nudimo našim klijentima! Uvek ispred svih!
+