O nama

We Are The Leading Company In The Country, With Quality Products.

01

KVALITET

Novi i polovni brodski kontejneri sačinjeni su od čelika, veoma otpornog i čvrstog materijala, koji ispunjavaju ISO 668, ISO 1496-1, CSC standarde. Ni najokrutniji vremenski uslovi im ne mogu ništa!

02

ISKUSTVO

Naša kompanija, EU Logistic, već dugi niz godina veoma uspešno posluje kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. U ponudi imamo veliki izbor različitih brodskih kontejnera!

03

SVUDA U SVETU

Kontejnere možete da pronađete u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj, Holandiji, Belgiji, Rumuniji. U lukama imamo brodske kontejnere koji su odmah spremni za isporuku.

Vodeća kompanija za prodaju novih i polovnih brodskih kontejnera za različite svrhe

Najuspešnija i najpouzdanija kompanija za prodaju novih i polovnih brodskih kontejnera!

Nudimo najbolja rešenja za poslovne poduhvate poslovnih partnera.

Razvili smo partnersku mrežu sa više od 1000 agenata i ostvarili smo saradnju sa različitim kompanijama iz 37 zemalja. Svoje usluge nudimo kako u lukama Srbije, tako i u zemljama regiona i Evrope. Bavimo se prodajom novih i polovnih brodskih kontejnera za skladištenje robe, transport robe, kao i za stambene i poslovne montažne objekte.

Iz bilo koje luke u svetu, uvek sa preciznošću isporučujemo brodske kontejnere. Naša kompanija EU Logistics u ponudi ima sve vrste polovnih i novih prekookeanskih, pomorskih transportnih brodskih kontejnera.

Prodaja novih i polovnih brodskih kontejnera

Prodaja stambenih i poslovnih brodskih kontejnera

Vršimo prodaju očuvanih i kvalitetnih brodskih kontejnera za poslovne ili stambene svrhe. Ukoliko vam je potreban efikasan i bezbedan montažni objekat, pomoći ćemo vam da zajedničkim snagama pronađemo najbolje rešenje! Nudimo kvalitet i kreativnost!

Prodaja novih i polovnih brodskih kontejnera

EU Logistic već dugi niz godina uspešno vrši prodaju novih i polovnih sertifikovanih brodskih kontejnera. Bilo da vam je potreban prostor za skladištenje ili efikasan transport robe, možete da budete uvereni da će sva vaša roba biti na sigurnom. Naši brodski kontejneri su očuvani i spremni za isporuku.

Dodatne usluge

Svi brodski kontejneri obezbeđeni su video nadzorom, alarmom i GPS uređajem za praćenje kontejnera. Takođe, nudimo i usluge carinskog posredovanja, a posedujemo i carinsko skladište koje se prostore na 500 metara kvadratnih.

Najpouzdanija kompanija za prodaju brodskih kontejnera

Pružamo najkvalitetnije usluge i najkreativnija rešenja.


kontaktirajte nas


sve usluge

NAJBOLJI IZBOR

Zašto odabrati nas

Sertifikovani brodski kontejenri

Najveći izbor brodskih kontejnera

U ponudi imamo standardne brodske kontejnere, ali i sve druge vrste kontejnera.
Sertifikovani brodski kontejenri

Sertifikovani brodski kontejneri

Svi naši brodski kontejneri ispunjavaju ISO 668, ISO 1496-1, CSC standarde.
Brodski kontejenri prodaja i iznajmljivanje

eu logistic uvek korak ispred svih

Bezbednost na prvom mestu! Alarm! Video nadzor! GPS praćenje! Carinsko posredovanje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, budite slobodni da stupite u kontakt sa nama, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
  Česta pitanja

  Pročitajte najčešće postavljena pitanja od strane naših klijenata. Za sve dalje informacije budite slobodni da nas kontaktirate.
  Koja je dužina standardnih brodskih kontejnera?
  U ponudi imamo standardne kontejnere od 6 i 12 metara. Pogodni su za železnički, drumski i vodeni prevoz robe. Ujedno, mogu se koristiti za skladištenje robe ili bilo koje druge svrhe.
  Kakve sve brodske kontejnere imate u ponudi?
  Osim standardnih brodskih kontejnera u ponudi imamo i: high cube, open top, frigo, flat rack i side door kontejnere. Svi brodski kontejneri su odmah dostupni i spremni za isporuku.
  U kojim lukama su dostupni brodski kontejneri?
  Brodski kontejneri dostupni su u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj, Holandiji, Belgiji i Rumuniji. Transport brodskog kontejnera možete da obavite samostalno ili ćemo mi dostaviti kontejner na željenu adresu.
  Od čega zavisi cena brodskog kontejnera?
  Cena se formira na osnovu vrste i stanja u kom se nalazi brodski kontejner. Novi brodski kontejneri su finansijski neznatno zahtevniji od polovnih brodskih kontejnera.